“Proberen uit te vinden wat ik ben…” Hoe de dochter van muzikant Sting eruit ziet, werd het onderwerp van discussie

Mensen verwarden de dochter van Sting met een man met sterke trekken en brutaliteit! 😳🤯 De ster liet zijn dochter zien die beweert dat ze nog niet beslist heeft over haar geaardheid! 🫢😱 Houd je adem in voordat je de foto’s van Eliot Sumner in dit artikel ziet! 👇

Gezien het feit dat het kind van Sting “non-binair” wordt genoemd en beweert nog niet te hebben beslist over zijn geaardheid, is het gepast om het kind van de ster “zij” te noemen. Eliot, geboren in Pisa, Italië, is de jongste van Stings 6 kinderen. Aanvankelijk droomde hij ervan om chef-kok te worden, maar alles veranderde toen Eliot ontdekte wat een gitaar is.

Het debuutalbum was “The Constant”. De erfgenaam van de ster verkende de technoscene onder het DJ-alias Vaal en pronkte met zijn veelzijdigheid en passie.

Bovendien heeft Eliot ook zijn debuut gemaakt als actrice, met een rol in “With You and Without You” en “Stardust”. In 2015 kwam Eliot uit de kast als lesbienne en bevestigde ze haar romances met model L.V. Alten en socialite F. Herbert.

Eliot beweert dat er geen geslacht is en dat je je niet onder druk moet voelen omdat je geen keuze hebt en voegt eraan toe dat iedereen een mens is.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos