“Moeder en dochter in ondergoed!” Heidi Klum en haar dochter namen deel aan een openhartige fotoshoot en veroorzaakten controverse

“Op 19-jarige leeftijd steelt ze de harten van getrouwde mannen!” πŸ‘€β€οΈβ€πŸ”₯ Fans bekritiseerden Heidi omdat ze haar dochter zonder outfit voor de camera’s liet verschijnen πŸ“·πŸ‘™ Moeder en dochter zijn hun gevoel voor schaamte helemaal kwijt πŸ™…πŸ»β€β™€οΈ Hun pikante foto’s zie hier ⬇️

Het beroemde Duitse model Heidi Klum en haar 19-jarige dochter Leni werden de gezichten van een nieuwe reclamecampagne voor het populaire lingeriemerk Intimissimi. Foto’s van hun deelname aan het project veroorzaakten controverse en verbazing onder alle fans.

Heidi deelde foto’s van de fotoshoot op sociale media. Op de foto’s droeg ze een hemelsblauw lingeriesetje met wit kant. Haar dochter koos voor een kraakhelder wit setje met een satijnen blouse voor een stijlvolle en geraffineerde look.

Sommige fans waren blij met deze fotoshoot, maar er zijn ook fans die kritiek hebben op Heidi Klum omdat ze haar dochter op zo’n manier voor de camera laat verschijnen. Ze waren van mening dat zulke foto’s schaamte veroorzaken.

Sommigen hebben het over de lengte van het meisje, die slechts 164 cm is. Ze zijn er zeker van dat ze zonder haar beroemde moeder geen succes zou hebben gehad in de modellenindustrie. Wat vind jij hiervan?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos