“Een hut zonder elektriciteit en stromend water!” Hoe het huis van Dolly Parton eruit zag, wekte reacties op

Ze liet haar huis zien en bestormde het internet! 🛖😲 Niemand had verwacht te zien hoe de leefomstandigheden van de “provincie legende” waren! 🧐😰 Ze opende de deuren van haar ouderlijk huis waarvan je de foto’s in dit artikel kunt vinden! 👇

Lang niet iedereen weet dat Dolly Parton een van de 12 kinderen was die in een piepklein hutje in Sevierville, Tennessee woonde. Haar reis van armoede naar sterrendom moedigt miljoenen wereldwijd aan.

Hun familie hechtte veel meer waarde aan liefde en geloof dan aan materiële rijkdom. Ze groeide op in de Smoky Mountains en haar vroege leven werd gekenmerkt door armoede. Ze leefden op een plek waar geen elektriciteit en stromend water waren.

Wat haar muzikale carrière betreft, werd ze aanvankelijk geïnspireerd door de gospelmuziek van haar familie en de gitaarlessen van haar oom. Veel mensen uitten hun ongeloof, maar later waren ze trots op het feit dat ze haar persoonlijk kenden.

Haar man heeft dezelfde waarden en waardeert eenvoud en privacy. De echtelieden genieten van hun rustige leven in Tennessee en zijn de gelukkigste ter wereld ondanks de bescheiden omstandigheden en het gebrek aan luxe.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos