Ontmoet de 16-jarige dochter van Julia Roberts, die een opvallende gelijkenis vertoont met haar prachtige moeder

Kijk naar de 16-jarige dochter van Julia Roberts, die opvallend veel op haar prachtige moeder lijkt! 😍🧐🥰 Hazel, de dochter van Julia Roberts, is een prachtige verschijning. Bekijk de foto’s in het artikel hieronder! 👇

Julia Roberts, die geroemd wordt om haar opvallende uiterlijk en succesvolle carrière, zowel professioneel als persoonlijk, wordt vergezeld door haar man Dennis Moder en hun drie kinderen, waaronder dochter Hazel, die opvalt met haar unieke look.

Hoewel Julia al 54 jaar is, blijft haar tijdloze aantrekkingskracht verbluffend. In haar vrije tijd geniet ze van de familiehobby. Hazel, die als tweeling werd geboren, heeft zich een tijdje uit de schijnwerpers gehouden. Waarnemers hebben haar toenemende schoonheid opgemerkt.

Aanvankelijk leek Hazel meer op haar vader, maar na verloop van tijd kreeg ze steeds meer de kenmerken van haar moeder. Sommige mensen vergelijken haar zelfs met Scarlett Johansson, ondanks dat er geen enkele familieband bestaat.

Julia is voorzichtig over de toekomst van Hazel en wil zich niet laten meeslepen door de glamour van de roem. Ze vindt dat haar dochter een traditioneel carrièrepad moet kiezen. Hazel blinkt uit in haar studie, wat suggereert dat ze kijkt naar een mooie toekomst van haar eigen makelij, in plaats van te vertrouwen op het succes van haar ouders.

Hazel lijkt haar eigen stempel op de wereld te gaan drukken.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos