“Van een schoonheid in een wandelend skelet!” Zo is Joan Van Ark door de jaren heen veranderd

Je kent haar misschien nog van films als “Dallas” en “Knots Landing” waarna iedereen verliefd op haar was! 💘🤭 Mensen noemden haar toen een van de meest begeerlijke actrices, maar de tijd had andere plannen! 😨🤯 De fans waren geschokt toen ze de schoonheid van toen in dit artikel zagen! 👇

Hier is alles wat je moet weten over Joan Van Ark. Ze werd geboren in 1943 en was pas 7 toen haar familie naar Boulder, Colorado verhuisde, wat een levensveranderende ervaring voor haar werd.

Haar vader werkte in public relations en haar moeder was schrijfster. Ze zat nog op de middelbare school toen haar passie voor acteren begon te groeien.

“Ik kreeg het bloemenmeisje en de insectenbeet, maar niet de rol waar ik voor probeerde. Ik deed auditie met een monoloog en je kon een speld horen vallen. Ze gaven me zulke geweldige complimenten dat ik uitriep “Who needs guys?”.

Ze werd de tweede vrouw die zich inschreef aan de Yale Drama School om acteren en drama te studeren. Tot haar meest opmerkelijke rollen behoren die in “Dallas” en “Knots Landing” die zeker de geschiedenis van de cinematografie zijn ingegaan.

Haar grootste liefde vond ze nog op de middelbare school. Het was John Marshall met wie ze trouwde op een Duitse militaire basis. In 1969 kregen ze een dochter die in de voetsporen van haar moeder trad.

Vandaag de dag is de uitmuntende actrice totaal onherkenbaar en heeft ze voor altijd haar vroegere charme en elegantie verloren, zoals de teleurgestelde fans opmerken.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos