“Cellulitis op dijen, in een oma-bikini!” Nieuwe vakantiefoto’s van Julia Roberts halen de krantenkoppen

“Heeft ze haar bikinibroekje van haar oma gepakt?” 💬Je kent haar misschien nog wel als Rachel in “Friends” op wie iedereen toen een oogje had! 🎬🤩 3️⃣0️⃣ jaar zijn verstreken sinds de release en nu is de actrice niet meer dezelfde! Nieuwsgierige paparazzi legden haar bikinilichaam vast en maakten furore! 😤🤯 Bekijk het artikel voor de schandalige foto’s! 👇

Het was in 1990 dat deze legendarische film onze schermen sierde met in de hoofdrollen J. Roberts en R. Gere. De iconische Hollywood-actrice speelde Vivien en het is moeilijk te geloven dat er sinds de release meer dan 3 decennia zijn verstreken. Het spreekt voor zich dat niemand van ons er jonger op wordt en dat we allemaal tolerant moeten zijn wat betreft het uiterlijk van anderen.

Onlangs hebben fotografen haar in een ouderwetse kleurrijke bikini gefotografeerd en dat heeft veel losgemaakt bij netwerkgebruikers. Er werd veel aandacht besteed aan haar “gebreken”, dat zijn de leeftijdgerelateerde veranderingen die ze heeft ondergaan. Er was cellulitis te zien op haar dijen en ze leek behoorlijk rond.

“Teleurgesteld raken zat niet in mijn plannen!”, “Genoeg internet voor vandaag”, “Pretty Woman is niet dezelfde”, “Laat me dit niet zien!”, “Als veroudering, dan alleen op deze manier!”, “Wat een slechte smaak! Ze lijkt wel in iemands oma’s badpak te lopen”, “Zoek een stylist voor haar!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos