“Gespierde buikspieren en dunne taille”: Natalie Portman heeft gekozen voor een gewaagde outfit met kant en liet fans sprakeloos achter

Alle ogen waren gericht op het perfecte figuur van Natalie Portman 😱Fans reageerden positief op de zeldzame foto’s😍Sommigen noemden Portman hun “grootste Hollywoodliefde”🫣💘

Natalie Portman heeft haar fans altijd verblijd met haar onberispelijke figuur․ Deze keer stond ze op een foto bij het zwembad in een mini-jurk met roofdierprint. Op een andere foto droeg ze een kanten pakje: topje en lange rok met plateausandalen․ Deze keer stond ze op het balkon en liet ze haar gespierde buikspieren en dunne taille zien.

Fans waren blij met deze zeldzame foto’s van Portman en sommigen noemden haar de meest aantrekkelijke beroemdheid. “De grootste Hollywoodliefde”, schreven fans.

Portman zei ook dat ze echt hield van haar rol in Luc Bessons film “Leon”, en gaf toe dat er enkele gênante momenten in zaten.

Ze kondigde aan dat Besson geen schuld treft․ Besson was in 2018 betrokken bij een stalkingschandaal․ Portman verklaarde dat ze nooit slecht gedrag heeft gevoeld tijdens het werken met hem. Ze bedankte Besson zelfs voor het spelen van een beslissende rol in haar acteercarrière.
Portman is verbaasd hoe Besson beschuldigd kan worden en voegde eraan toe dat er geen vreemde signalen zijn van zijn gedrag.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos