“Genen hebben hun werk gedaan!” Zo ziet Michael Jacksons jongste zoon er nu uit

“Kopie van Michael Jackson! Niet een beetje anders dan papa!”💯🧐De jongste erfgenaam van de King of Pop verraste fans in de laatste paparazzi foto’s📸😳Fantastische gelijkenis zie hier👇👇👇

Waarschijnlijk weten veel mensen dat de wereldberoemde popkoning in 2002 is bevallen van een zoon. Little Blanket’s gelijkenis met zijn vader was griezelig. De zoon van de popster is onlangs gefotografeerd en de foto’s zijn online gezet.

We willen je eraan herinneren dat Jackson vader was van drie kinderen. Tijdens hun huwelijk werden Paris en Prince geboren in het gezin Jackson. En de jongste zoon, Blanket, werd geboren met de hulp van een draagmoeder en lijkt erg op zijn beroemde vader.

Helaas waren de kinderen nog klein toen hun vader stierf en de hele wereld leed hieronder. Blunkett was pas 7 jaar oud en de oudste erfgenamen waren 11 en 12 jaar oud. De kinderen werden tijdelijk verzorgd door de matriarch van de familie Jackson en hun grootmoeder.

Na de dood van hun vader woonden ze in het ouderlijk huis. Dat het Blanket was die merkte dat zijn vader op het punt stond “per ongeluk” van het balkon af te glijden en bedekte zijn gezicht met een deken.

Onlangs werd de al volwassen erfgenaam vastgelegd door de paparazzi. Fans waren verrukt toen ze zagen hoeveel hij op zijn beroemde vader leek. Wat vind jij hiervan? Deel je mening in het commentaargedeelte.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos