“Geen nabootsingen, een plastic gezicht!”: Blunt liet haar gezicht zien na de recente injecties en liet iedereen sprakeloos achter

Dit is wat meerdere injecties hebben gedaan met Emily Blunt! 😱🤐 De fans herkennen de actrice nauwelijks op deze schandalige paparazzifoto’s! 😲😬

Het laatste publieke optreden van Emily Blunt werd het onderwerp van verhitte discussies. Mensen waren snel om haar te veroordelen toen ze het resultaat zagen van meerdere operaties en schoonheidsinjecties.

Hoewel de populaire actrice er goed uitzag voor haar leeftijd, merkten mensen duidelijk op dat haar uiterlijk enkele opvallende veranderingen heeft ondergaan. Toen de fans haar huidige uiterlijk vergeleken met dat van in de jaren 90, waren ze letterlijk sprakeloos.

“Emily, het is tijd om te stoppen!”, “Wie zal zeggen dat dit er niet mooi uitziet?”, “Geen nabootsingen, een plastic gezicht!”, “Dit is wat meerdere injecties met haar hebben gedaan!”.

“Madonna kan niet eens naast haar staan!”, “Ben ik de enige die denkt dat dit een beetje te veel is?”, “Het is tijd om naar een psychiater te gaan!”, “Is het niet zo moeilijk om je natuurlijke schoonheid te accepteren?”.

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos