“Een egoïstische daad of een zegen?” Het nieuws over de komst van de tweede baby van Cameron Diaz en Benji Madden blies het netwerk op

Als je volwassen bent en nog steeds geen kind hebt, vergeet dan niet dat 5️⃣1️⃣-jarige Diaz opnieuw moeder is geworden! 😏👌 Op 2️⃣2️⃣ maart verwelkomden de actrice en haar man hun tweede kind! 🎉🤗 Hoe ziet de baby eruit en is ze niet egoïstisch door op 5️⃣1️⃣-jarige leeftijd te bevallen? 🧐 Voor meer – zie het artikel! 👇

Ze zijn al 9 jaar gelukkig samen. Vier jaar geleden verwelkomde het koppel hun erfgename die ze nog steeds uit de schijnwerpers houden omwille van haar veiligheid en privacy. Interessant genoeg hebben de echtelieden onlangs het ouderschap weer omarmd met de komst van hun tweede baby.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Benji Madden (@benjaminmadden)

Ze hebben het netwerk geraakt met het grote nieuws over de komst van hun zoon Cardinal en verblijdden al hun volgers. Ze waren overweldigd en konden niet wachten om het geweldige nieuws te delen.

“Hoewel we geen foto’s zullen delen voor de veiligheid en privacy van de kinderen, moet ik zeggen dat hij absoluut schattig is”.

Ter herinnering: ze trouwden in 2015 en verwelkomden hun erfgename Raddix in 2019. Interessant genoeg maakten ze niets over haar bekend tot ze geboren was.

“Ze heeft onze harten volledig veroverd en onze familie de cirkel rond gemaakt”.

Terwijl de meeste netwerkgebruikers opgewonden en oprecht blij waren voor zulk groot nieuws, lieten anderen de kans niet voorbijgaan om haar leeftijd op te merken door te beweren dat men ook rekening moet houden met mogelijke risico’s en complicaties van bevallen op 51-jarige leeftijd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos