Echtgenoten kochten het appartement van een gepensioneerde voor een habbekrats en toverden het om tot de mooiste plek om te wonen

Mijn vrouw en ik kochten een “lelijk” appartement van een gepensioneerde en knapten het op binnen 6️⃣ maanden! 😮😍 Niemand had er ooit over nagedacht om het te kopen, maar wij namen het risico en zetten iedereen op zijn kop met het eindresultaat dat je in dit artikel kunt zien! 👇

Omdat het huidige koppel een klein inkomen en weinig geld had, viel hun keuze op een oud appartement dat vroeger eigendom was van een gepensioneerde. Om te zeggen dat het vroegere uiterlijk veel te wensen overliet, is niets te zeggen. Dit hield hen echter niet tegen en al snel ging het stel aan de slag.

Ze huurden een binnenhuisarchitect in, maar het proces duurde verrassend genoeg niet lang. De resultaten kwamen niet alleen vrij snel, maar waren ook wenselijk en lieten de eigenaren volledig tevreden achter. Om bij de gang te beginnen: hier domineren witte en grijze kleuren.

Er is ook veel ruimte voor opslag en elke hoek is doordacht ontworpen. Wat de keuken betreft, is gekozen voor lichtgekleurde tegels met een interessant ontwerp. Voor de geïnteresseerden: de glazen tafel en stoelen zijn afkomstig van IKEA.

De vloer in de woonkamer is ook parket en de muren zijn in een neutrale grijstint geverfd. Er staat ook een blauwe bank tegen de muur, die kan worden omgebouwd tot een bed. Hier vind je een “zwevende” kast en plank. De slaapkamer heeft een ruim queensize bed met bijpassende nachtkastjes.

De muren zijn marineblauw geschilderd en er hangt ook een bijpassend schilderij aan de muur. Wat de kinderkamer betreft, het bed staat aan de rechterkant en er is een kleine ruimte waar de kinderen kunnen studeren. De ramen zorgen voor veel natuurlijk licht in de kamer.

De pas gerenoveerde badkamer verdient ook onze speciale aandacht. Alles is modern en minimalistisch ingericht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos