“Met rotte tanden en een gewicht van 290 pond!” Hoe Spears’ ex-man eruit zag voordat hij met de ster trouwde, zorgde voor een reactie

Hij herrees uit de as dankzij Spears en verliet haar daarna met gebroken hart! 💔😰 Zo zag Sam Asghari eruit vóór de popster! 😬😱 Bereid je voor op afschuw bij het zien van zijn archieffoto’s in dit artikel! 👇

Het liefdesverhaal van een van de populairste en succesvolste popsterren uit de jaren 2000 en Sam Asghari is niemand ontgaan. Het is bekend dat Sam werd geboren in Iran en met zijn vader naar de VS verhuisde, zijn moeder en zussen achterlatend. Hij werd bekend door zijn fitnesstraining, modellenwerk en acteren.

Aanvankelijk was hij gepassioneerd door voetbal, maar toen begon hij zich te interesseren voor strafrechtelijk onrecht en moest hij drie banen in evenwicht houden om zijn studie te kunnen voortzetten. Dit leidde tot eetbuien en depressies waardoor hij snel aankwam. Er wordt aangenomen dat Sam tot 290 pond woog.

Al snel vermande hij zich en verloor ongeveer 100 pond. Hij probeerde modellenwerk te doen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos