“Er is niets van mama!” Julia Roberts’ dochter stelt fans teleur met haar onverzorgde uiterlijk

🤦🏻‍♀️ “Stel je voor, dit rommelige meisje is Julia’s dochter! “😬Zie Roberts’ schoonheid, fans waren er zeker van hoe haar dochter zou zijn, maar de werkelijkheid stelde hen teleur 👩🏻‍👧🏻💔 Haar dochter trok de aandacht door haar smakeloze gewaad en warrige haar 👘🪮 Ze ziet er onverzorgd uit, laat je hier overtuigen ⬇️

Julia Roberts won miljoenen harten met haar vrouwelijkheid en schoonheid. Haar dochter Hazel Moder verscheen voor het eerst op het filmfestival van Cannes en bracht veel fans vreugde. Maar sommigen hadden zelfs kritiek op haar uiterlijk. Het meisje werd het middelpunt van de media-aandacht en haar natuurlijke schoonheid maakte indruk.

Hazel koos voor een eenvoudige look in een losse zandkleurige lange jurk en zwarte lak sandalen. Blijkbaar geeft het meisje er de voorkeur aan om haar natuurlijke schoonheid te benadrukken. Ze draagt geen make-up en heeft geen voorkeur voor ongewone, vreemde kapsels.

Velen merkten op dat Hazel erg lijkt op haar vader, Daniel Moder. Ze heeft blond haar, blauwe ogen en sierlijke wenkbrauwen, waardoor ze een geërfde schoonheid van haar ouders is.

Het meisje lijkt ook op haar mooie moeder. Ze heeft haar neus en lieve lachende gezicht geërfd. Deze gelaatstrekken benadrukken de schoonheid die Hazel van haar moeder heeft geërfd.

Ondanks alle kritiek is Hazels schoonheid echt mooi․ Wat kun jij zeggen over haar uiterlijk? Deel je mening in het commentaargedeelte.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos