“De Mooie vrouw is niet hetzelfde!”: Paparazzi betrapten Roberts per ongeluk in een roze bikini op het strand

De fans waren teleurgesteld toen ze de Mooie vrouw met cellulitis en een bolle buik zagen😪😪😪

Velen zijn van mening dat de Mooie vrouw zelfs op haar 50ste nog niet van plan is om ouder te worden. Paparazzi lieten hun kans niet liggen en legden de Hollywood-actrice vast in een stijlvolle roze bikini. Lang niet iedereen was echter blij met haar verschijning.

De trouwe fans van het filmicoon waren er snel bij om de ster met veel complimenten te overladen, terwijl een aantal andere netwerkgebruikers zich haastte om de beroemdheid zwaar te bekritiseren voor haar niet gekozen badpak en gewichtstoename.

Sommigen waren van mening dat vrouwen op zo’n leeftijd meer bescheiden outfits moeten dragen en niet met hun halfnaakte lichaam moeten pronken in onthullende badpakken en bodysuits.

Wat vind jij?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos