“Papa’s baby is model geworden”: zo ziet de dochter van de helaas overleden Paul Walker er nu uit

Ze ontvangt uitnodigingen voor tientallen advertenties en mooie tijdschriften.🙌🙌🙌

Iedereen was verdrietig toen ze hoorden dat de favoriete en beroemde acteur was overleden. Voor Paul Walker, bekend van “Fast and Furious”, was de dochter Meadow een echte engel. Zelfs de acteur liet haar naam tatoeëren. Toen het meisje 15 jaar oud was, kwam haar vader om bij een auto-ongeluk, wat een echte rouw werd.

Meadow woonde de afgelopen drie jaar bij haar geliefde vader in Los Angeles. De moeder van het kind, Rebecca Soteros, hield van alcohol en worstelde met alcoholisme.

Pauls vrienden en familie beweerden dat “Fast and Furious” zijn laatste film zou zijn waarin hij een rol had. Maar Walker besloot zijn rol neer te leggen omdat hij meer tijd met zijn dochter wilde doorbrengen en er altijd voor haar wilde zijn.

Meadow is nu 24 jaar oud. Ze is een echte schoonheid die is veranderd in een prachtige meid. Ze heeft veel contracten van verschillende modellenbureaus. Ze ontvangt uitnodigingen van advertenties en modetijdschriften.

Het meisje heeft veel fans. Het meisje leidt een actieve levensstijl, houdt van reizen en vrijwilligerswerk.

Vind je dat ze op haar vader lijkt? Je kunt je mening delen in de comments.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos