“Het einde is nabij!” Lopez en Affleck vermijden elkaar te kussen tijdens het bijwonen van de basketbalwedstrijd van zijn zoon

Paparazzi delen een verse foto van Lopez en Affleck en de fans kunnen niet stoppen met het opmerken van een detail! 🤔🧐 Het vreemde gedrag van de echtgenoten bevestigde de geruchten over de scheiding! 😟💔 Dit gebeurde slechts enkele dagen nadat de tournee was geannuleerd en riep veel vragen op! 🤨🙄 Zie het artikel voor meer! 👇

Als je een netizen bent, wedden we dat je minstens één keer nieuws hebt gelezen over dit koppel. Omdat ze tot de A-list beroemdheden behoren, wordt hun persoonlijke leven vaak het onderwerp van publieke discussies, vooral na Afflecks verhuizing uit het huis dat ze samen deelden.

Bovendien waren ze al ongeveer 2 maanden niet meer samen gezien, wat nog meer vragen opriep. De meerderheid kwam al tot de conclusie dat ze op het punt stonden om een scheiding aan te vragen na hun hereniging na hun scheiding van 20 jaar. Lopez annuleerde ook haar tournee.

Onlangs werden ze samen gespot tijdens een basketbalwedstrijd dit weekend. Ze hielden elkaars hand vast, maar om de een of andere reden zoenden ze elkaar niet. Dit liet veel ruimte voor verhitte discussies. Netwerkgebruikers beweren dat het meer dan duidelijk was dat ze het niet zouden redden.

Wat denk jij? Deel je mening in de comments!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos