“Victoria, kijk wat ze achter je rug om doen!” David Beckham en zijn dochter worden gespot tijdens een wedstrijd

Hij kust zijn dochter OP DE LIPS en houdt haar stevig vast om haar middel! 💋🫣Het was in 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ dat de echtgenoten hun dochter verwelkomden! 😮😍Jaren zijn voorbij gegaan en Harper is al 1️⃣2️⃣ geworden! ⌛🤭 Paparazzi zagen haar met de vader zich “vreemd” gedragen en maakten een plons onder de fans! 🤯🤬 Voor de schandalige foto’s – zie het artikel! 👇

Deze twee behoren tegenwoordig tot de meest voorbeeldige koppels in de showbusiness. Tijdens hun huwelijk verwelkomden ze vier kinderen. In 2011 kwam Harper ter wereld en bracht licht en vreugde in hun gezin.

Jarenlang noemden mensen haar een van de meest onaantrekkelijke celebritykinderen vanwege haar overgewicht. Maar met de tijd is ze beter geworden en is ze een echte schoonheid geworden die in de voetsporen van haar moeder treedt. Wat nog niet duidelijk is, is de reden waarom de beroemde voetballer zijn erfgename op de lippen kust.

Hun recente verschijning tijdens een wedstrijd zorgde voor een enorme splash op sociale media. Voor velen kwam het als een grote verrassing om te ontdekken dat de man het normaal vindt om zijn dochter op de lippen te kussen en haar om haar middel vast te houden. Dit alles zag er heel vreemd uit en riep veel vragen op.

“Is Victoria blind? Wat doen ze achter haar rug?”, “Mensen zien wat ze willen zien. Er is hier absoluut niets aan de hand!”, “Ik heb nooit begrepen waarom ouders hun kinderen op de lippen kussen…”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos