“Vaarwel, legende!” Emma Heming deelt het laatste nieuws over de acteur en laat iedereen gebroken achter

Bid mee nu het tijd is om afscheid te nemen! 🙏 😭 Zijn vrouw deelt verdrietig nieuws en breekt ieders hart! 💔🤧 Zien wat afasie heeft gedaan met de acteur raakte de fans als een scherp mes! 🔪🩸Zie het artikel voor meer details! 👇

Voor degenen die het niet weten: hij werd geboren in Idar-Oberstein, West-Duitsland op 19 maart 1955. Zijn moeder was Duits en werkte in een fabriek, terwijl zijn vader een Amerikaanse soldaat was.

Al snel zag hij acteren als zijn ware roeping. In de jaren 1980 speelde hij in de tv-serie “Moonlighting”. Tot zijn meest opmerkelijke rollen behoren “Die Hard” en “The Sixth Sense” die zijn carrière naar een nieuw niveau brachten.

Het is geen geheim dat hij momenteel kampt met een ernstige ziekte die ongeneeslijk is en steeds erger wordt. Het heeft zijn weerslag op de kwaliteit van zijn leven. Hij moest een punt zetten achter zijn carrière. Zijn aandoening bracht beperkingen met zich mee op het gebied van spreken, onthouden en bewegen, waardoor de man weinig hoop meer had.

Het is logisch dat de diagnose ook zijn weerslag heeft gehad op zijn familie. Zij werden zijn grootste steun en toeverlaat in moeilijke tijden.  Het is moeilijk voor hen om te wennen aan het feit dat hun geliefde nog maar weinig tijd heeft en dat ze binnenkort afscheid moeten nemen.

Er wordt gezegd dat de acteur een speciaal apparaat gebruikt om te kunnen praten en dat hij de meeste van zijn familieleden niet meer herkent. Wat mensen echter blij maakt, is dat hij zijn kleindochter, het kind van zijn dochter Rumer, heeft kunnen zien.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos