“Leeftijd haalt iedereen in:” Richard Gere gespot tijdens een wandeling met zijn veel jongere, beeldschone vrouw

Leeftijd is voor niemand weggelegd: Richard Gere gespot tijdens een wandeling met zijn jeugdige en beeldschone vrouw 🧐🧐 Met zijn 73 jaar is Gere’s leeftijdsverschil met zijn vrouw opvallend duidelijk op recente foto’s 😳😳 Bekijk de foto’s in het artikel hieronder! 👇

Met zijn 73 jaar is het leeftijdsverschil tussen Richard Gere en zijn vrouw opvallender dan ooit.

Richard Gere is drie keer getrouwd geweest en zijn derde vrouw is 30 jaar jonger dan hij. Alejandra Silva, de dochter van de vice-president van Real Madrid, leidde een uitbundig leven gesteund door de alimentatie van haar miljardair ex-man voordat ze met Gere trouwde.

Richard heeft Alejandra vaak geprezen om haar schoonheid, intelligentie en charisma. Alejandra heeft op haar beurt diepe liefde voor haar man uitgesproken. De zeldzame publieke optredens van het koppel blijven de aandacht trekken.

Nu Richard Gere 73 is, is zijn leeftijd duidelijk zichtbaar naast die van zijn vrouw. De eens zo donkerharige man heeft nu grijs haar en een beschouwende blik in zijn ogen, maar hij behoudt zijn kenmerkende lieve glimlach.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos