“De tijd merkt haar gewoon niet op”: fans waren verbaasd toen ze foto’s zagen van Betty Brosmer op haar oude dag

Betty Brosmer’s fantastische figuur bracht haar wilde populariteit  👀👀👀

Het is algemeen bekend dat Marilyn Monroe het sekssymbool van de wereld was. Maar voordat zij beroemd werd, betoverde Betty Brosmer iedereen met haar schoonheid en elegantie. Haar verbluffend perfecte figuur en unieke uitstraling maakten haar razend populair. Ze groeide uit tot een van de best betaalde modellen van haar tijd.

Betty had een perfect figuur.

Het meisje had weelderige heupen en grote borsten. Maar toch, voor de fans, zag haar taille er heel vreemd uit. Maar ze had een geweldig figuur!

Ze had zeer zeldzame parameters – 91-45-96.

Haar figuur bracht haar roem. Betty begon haar modellencarrière op 13-jarige leeftijd. Ze had 50 spraakmakende titels in schoonheidswedstrijden.

Ze kreeg al een beschrijving: “Het mooiste lichaam van de jaren 50”.

Ze kreeg enorme vergoedingen van verschillende modellenbureaus zodat ze met haar konden werken.

Mensen hebben haar gezien op covers van tijdschriften, op kalenders, op billboards. Ze veroverde de hele wereld met haar unieke schoonheid!

Betty werd op 13-jarige leeftijd model en trouwde daarna met bodybuilder Joe Weider.

Betty leidde een gezonde levensstijl, deed aan fitness en bodybuilding. Betty was de reden dat fitness en bodybuilding voor vrouwen werd geboren.

Volgens geruchten was het Betty die haar man aanraadde om bodybuilder Arnold Schwarzenegger in de gaten te houden.

Ze leidde een prachtig leven met haar enige echtgenoot. Ze leefden bijna 50 jaar samen. In 2013 overleed haar man op 93-jarige leeftijd. Het koppel had zelf nooit kinderen. Haar man had een dochter uit zijn eerste huwelijk.

Betty is nu 94 jaar oud. Ze geeft nog steeds een sporttijdschrift uit en schrijft een column in het beroemde tijdschrift “Strength and Beauty”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos