“Wat een geluksvogel!” Hoe Blake Lively eruit ziet na 4 bevallingen laat iedereen sprakeloos achter

Ze toonde zichzelf in bikini en nu noemt iedereen haar man een “geluksvogel”! Het zou illegaal moeten zijn om er zo sexy uit te zien na 4️⃣ bevallingen en 3️⃣6️⃣ jaar oud te zijn! 🤭❤️‍🔥 Reynolds is openhartig en deelt eerlijke gedachten over Lively als zijn vrouw! 🧐🤫 Voor meer – zie het artikel! 👇

Een van de meest voorbeeldige en lovenswaardige koppels uit de showbusiness zijn B. Lively en R. Reynolds. Ze kruisten elkaar voor het eerst op de set van “Green Lantern” en begonnen een jaar later te daten. Deze twee trouwden op 9 september 2012. De echtelieden hebben vier dochters verwelkomd en de vierde is onlangs op de wereld gekomen.

De laatste tijd poseert de iconische actrice in een wit topje met korte mouwen en een slank broekje met de tekst “summer lovin’… had me a blast”.

Op 9 september vierden ze hun tienjarig huwelijk en zelfs na zoveel jaar zijn ze nog steeds onafscheidelijk.

De man laat geen kans onbenut om zijn dankbaarheid aan zijn vrouw te tonen voor haar niet aflatende steun en toewijding. Hij heeft niet één keer gezegd dat hij zich niet eens kon voorstellen vader van een zoon te zijn en zich gezegend voelde met zijn 4 meisjes.

“Het moet nog eens gezegd worden… Jij bent het middelpunt van elke ervaring die dit gezin heeft. Ik ben dankbaar voor de liefde en het licht dat je elke seconde van ons leven binnensmokkelt. Ik herken je in de ogen van onze kinderen”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos