“Van een lelijk eendje in een lekker ding!” Hoe de dochter van John Travolta en Kelly Preston er vandaag uitziet, verdient onze aandacht

Jarenlang noemde men Ella Bleu een van de lelijkste celebritykinderen, maar wees klaar om verliefd te worden als je haar nu ziet! 😉❤️‍🔥It was in 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ dat Travolta en haar overleden vrouw Preston hun erfgename verwelkomden! 🤗😍 Ze is helemaal volwassen geworden en steelt harten in het rond!💘 Ooit een onaantrekkelijke tiener, ziet ze er nu totaal onherkenbaar uit waarvan je de foto’s in dit artikel kunt vinden!👇

De onvervangbare rol en belangrijke bijdrage van J. Travolta aan de filmindustrie kan niet eens in twijfel worden getrokken. Zijn rollen in “Saturday Night Fever” en “Grease” hebben hem naar wereldwijde erkenning en enorm succes gekatapulteerd. Voor degenen die het niet weten: hij werd in 1954 geboren in New Jersey, New York, als jongste van zijn broers en zussen.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Al op jonge leeftijd raakte hij gepassioneerd door acteren, wat hem ertoe aanzette om de middelbare school af te sluiten en de nodige vaardigheden op te doen voor zijn toekomstige vak. Naast zijn doorbraakrollen is hij ook opmerkelijk vanwege zijn optreden in “Two of a Kind”, “Broken Arrow”, “Get Shorty” en andere films.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Wat betreft zijn persoonlijke leven, in 1991 trouwde hij met K. Preston met wie de filmlegende 3 kinderen kreeg. Maar na ongeveer 3 decennia getrouwd te zijn, overleed Kelly aan borstkanker. Hun dochter Bleu besloot in hun voetsporen te treden en heeft zich al gewaagd aan acteren. Ze is haar ouders oprecht dankbaar voor hun waardevolle ervaring.

Hoewel ze vaak een van de meest onaantrekkelijke celebritykinderen wordt genoemd, heeft ze met haar fantastische transformatie het tegendeel bewezen. Ze is veranderd in een leuke meid met een slank lichaam die haar vader trots op haar maakt.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos