“Poriën, fijne lijntjes en geen lippen!” Laten we eens kijken naar Jennifer Anistons transformatie door de jaren heen

Als je “Friends” hebt gekeken, herinner je je vast Rachel Green die zelfs Pitts hart stal! 😉🤌 De serie verscheen 3️⃣0️⃣ jaar geleden en slechts weinigen van jullie zullen haar hier herkennen! 😬😱 “Haar plastisch chirurg zou in de gevangenis moeten zitten”, “Wat is er mis met haar gezicht?” en soortgelijke commentaren werden gevonden! 💬 Houd je adem in voordat je haar laatste uitstapje in dit artikel ziet! 👇

Het hoogtepunt van de miezerige acteercarrière van J. Aniston was halverwege de jaren ’90. Het was haar legendarische rol als Rachel Green die haar naar wereldwijde bekendheid en erkenning katapulteerde. De Amerikaanse actrice staat ook bekend om haar huwelijk met B. Pitt, die haar unieke schoonheid niet aan zich voorbij kon laten gaan.

We moeten echter allemaal in ons achterhoofd houden dat veroudering voor iedereen geldt, zelfs voor A-acteurs. Onze favoriete blonde schoonheid is al 55 geworden en er zijn duidelijk veel veranderingen op haar gezicht te zien en niet alleen. Ze heeft niet één keer toegegeven dat ze verschillende schoonheidsbehandelingen heeft ondergaan, waaronder Botox, fillers en een neuscorrectie.

Dit alles werd niet alleen veroorzaakt door het ouder worden, maar ook door haar onzekerheden die ze al op jonge leeftijd ontwikkelde door de kritische opmerkingen van haar mishandelende moeder. Onlangs gaf Dr. Harper commentaar op het uiterlijk van de Hollywoodster.

Interessant genoeg beschreef hij haar uiterlijk als meer “mannelijk”. Hij merkte ook op dat Aniston’s lippen op zichtbare bobbels op haar wangen wijzen als ze lacht. Dit doet ons geloven dat schoonheid verschillend kan zijn en dat we niemand moeten beoordelen op basis van zijn of haar uiterlijk.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos