“Hoe heeft Affleck haar dit kunnen laten dragen?” Lopez’ verschijning op Elle’s Women evenement zorgde voor controverse

Zelfs haar man kon zijn ogen niet optrekken uit schaamte naast haar! 🫣😓 Lopez verscheen zonder bh, met een open rug en verhoogde de temperatuur! 🤤🔥”In ieder geval niet helemaal naakt”, “Is Affleck niet jaloers?” en soortgelijke opmerkingen raakten het showbizzkoppel! Wees klaar om sprakeloos achter te blijven als je de foto’s in het artikel ziet! 👇

Het valt niet te ontkennen dat J. Lopez een van de grootste Amerikaanse sterren is, een van de meest invloedrijke entertainers, een gevierd actrice, zangeres en danseres die bij haar fans bekend staat als “J. Lo”. Haar onvervangbare rol in de entertainmentindustrie kan nauwelijks overschat worden.

Naast haar ongelooflijke carrièrehoogtepunten en verhitte persoonlijke leven, wordt er veel publieke aandacht getrokken door haar modekeuzes die vaak nogal schandalig en gewaagd zijn. Deze keer was het geen uitzondering. De echtelieden verschenen op Elle’s 2023 Women in Hollywood.

Voor zo’n opmerkelijke gelegenheid gaf ze de voorkeur aan een glanzende zilverblauwe borstplaat, ontworpen door Grace Ling met 3D-technologie die speciaal voor haar werd gemaakt. Het onthulde haar gespierde buikspieren en rug en bedekte haar edele delen nauwelijks. Haar zandloperfiguur werd perfect benadrukt en trok ieders aandacht.

“De kwaliteiten waar vrouwen vaak om bekritiseerd worden – zoals van gedachten veranderen, emoties tonen en multitasken – zijn eigenlijk onze superkrachten en definiëren wie we zijn als vrouwen”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos