“Diep in depressie, alleen huid en botten!” Zo ziet Natalie Portman eruit en leeft ze na de scheiding

Het was in juli 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ dat het nieuws over hun scheiding bekend werd! 💥😲 Na meer dan tien jaar huwelijk en twee kinderen kwam ze erachter dat Millepied haar bedroog! 💔😰 Paparazzi filmden Portman voor het eerst in lange tijd en maakten furore onder de fans! 🤯😤 Je kunt beter gaan zitten voordat je haar recente foto’s in dit artikel ziet! 👇

Het was op de set van “Black Swan” dat de chemie tussen deze twee ontstond, wat leidde tot hun tien jaar durende huwelijk en de komst van twee kinderen. Ze waren een ideaal en voorbeeldig koppel in de ogen van hun fans voor wie het als een grote verrassing kwam om het nieuws over hun officiële scheiding te horen.

De reden voor hun scheiding werd de ontrouw van de man. De geruchten over zijn liefdesrelatie met een ander liet iedereen sprakeloos. De fans wisten niet of ze zich zouden verzoenen of niet, en de iconische actrice kon het hem niet vergeven en maakte een einde aan hun verbintenis. De Franse danser en choreograaf kon haar vergiffenis niet verdienen.

Velen vroegen zich af hoe Portman eruit ziet en leeft na de schandalige scheiding en hier is ze dan. De filmster lijkt merkbaar gewicht te hebben verloren, net als haar vroegere frisheid en elasticiteit. Het spreekt voor zich dat hun scheiding zijn tol van haar heeft geëist.

“Dit is wat een scheiding kan doen!”, “Alleen een blinde man kon haar bedriegen”, “Hij wist gewoon niet wat hij met deze schoonheid aan moest”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos