“Als een skelet met een vervormd gezicht!” Dit is wat cosmetische chirurgie met Janice Dickinson heeft gedaan

In de jaren ‘7️⃣0️⃣ betoverde ze iedereen met haar “rauwe” schoonheid en werd ze het eerste supermodel ter wereld! 🙌🤩 Meisjes keken naar haar op en mannen droomden van haar, maar de tijd had andere plannen! 🙄😟 Door verschillende plastische chirurgische ingrepen verloor ze haar engelachtige uitstraling, en fans herkenden haar niet meer op de nieuwste foto’s die je in dit artikel kunt vinden! 👇

Er is bijna niemand die haar identiteit in twijfel trekt. Dit is Janice Dickinson wiens ongelofelijke schoonheid en vrouwelijkheid haar tot een van de meest succesvolle en begeerlijke sterren van die tijd maakte.

In de jaren 1970 had ze geen gelijken en iedereen adoreerde deze legendarische schoonheid. Slechts weinigen zijn zich echter bewust van de turbulente delen van haar vroege leven. Het is misschien een grote verrassing om te weten dat ze opgroeide te midden van ernstig alcoholisme en zelfs misbruik en verwaarlozing moest verduren.

Haar overwinning als “Miss High Fashion” betekende het begin van haar druilerige carrière. Ze sierde de cover van prestigieuze tijdschriften als Vogue waardoor ze een van de meest gevierde en opmerkelijke figuren werd. Haar erkenning en populariteit reikten verder dan haar thuisland en ze werd terecht een wereldwijd icoon.

Jaren zijn voorbijgegaan en ze heeft aanzienlijke veranderingen ondergaan. Omdat ze de natuurlijke veroudering niet kon omarmen, heeft ze cosmetische chirurgie ondergaan omwille van haar eeuwige jeugd en schoonheid. Vandaag de dag verschijnt ze met een gerimpeld en vervormd gezicht dat er onherkenbaar uitziet in de ogen van haar bewonderaars.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos