“Welkom, baby nr. 12!” Musk en Zilis verwelkomen een nieuw lid in hun gezin

In 2️⃣0️⃣0️⃣2️⃣ werd hij voor het eerst vader en sindsdien heeft hij 1️⃣2️⃣ kinderen verwelkomd! 😏😍Recentelijk heeft hij zijn twaalfde verwelkomd met Shivon Zilis! 😮🤭Heb je je al afgevraagd wat de naam en het geslacht van de baby is? 🧐 Leer alles over het gezinsleven van de ster in dit artikel! 👇

Er is bijna niemand die E. Musk, de oprichter van Tesla en technologiemagnaat, niet kent. Hij wordt beschouwd als de rijkste man op aarde wiens grote invloed nauwelijks overschat kan worden. Naast een succesvol ondernemer heeft hij ook een groot en voorbeeldig gezin.

Interessant genoeg heeft ze 12 kinderen en pas onlangs verwelkomde hij zijn 12e met Shivon Zilis. Deze twee hebben hun kinderen altijd uit de schijnwerpers gehouden omwille van hun privacy.

Musk werd voor het eerst vader in 2002 met de geboorte van zijn zoon Nevada Alexander, met Justine Wilson als moeder. Helaas overleed het jongetje kort na zijn geboorte.

In 2004 verwelkomden ze een tweeling Vivien Jenna en Griffin, 2 jaar later gevolgd door een drieling. Vermeldenswaard is dat ze allemaal werden geboren dankzij IVF.

In zijn relatie met Grimes verwelkomden ze hun eerste kind in 2020. Later kregen ze een dochter via een draagmoeder. In 2021 werd hun gezin uitgebreid met een tweeling. Over hun twaalfde kind is nog weinig bekend; ze houden de naam en het geslacht van de baby nog geheim.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos