“Wat een onverwachte wending!” Kevin Costner bevestigt een gerucht over de prinses en iedereen zegt hetzelfde

Hij verbreekt eindelijk het stilzwijgen en onthult de waarheid over Lady Di! 💥😲 De acteur onthult de bekentenis van de prins en dit is iets waar we allemaal bang voor waren om te horen! 🤐🤯 Houd je adem in voordat je schokkende details te weten komt in dit artikel! 👇

Kevin Costner is vandaag de dag een van de meest opvallende filmsterren die het best herinnerd wordt voor zijn rol in “Dances With Wolves” en “The Bodyguard”, die zijn carrière naar een nieuw niveau brachten.

Voor degenen die het niet weten: de acteur en de prins hebben elkaar enkele jaren geleden ontmoet. Zoals hij zegt, twijfelde hij geen seconde en had hij later nergens spijt van. Er zijn niet veel details bekend over hun ontmoeting en veel dingen zijn nog onbekend. Onlangs deelde de filmster een verrassende bekentenis over de overleden prinses.

De “Yellowstone” ster gaf toe dat de Prins de wens had om met hem te praten.

“Ik was toevallig in Engeland en ik kreeg een bericht dat de prins graag met me wilde praten en ik zei “Wat?”… en toen zei ik “Oké”. We ontmoetten elkaar in een kamer, alleen wij. Hij kwam naar me toe en we schudden elkaar de hand… De eerste zin uit zijn mond was, “Weet je, mijn moeder vond je wel leuk”.

In totaal spraken ze een half uur met elkaar. Hoewel hij weigerde in detail te treden over hun ontmoeting, omschreef hij hun ontmoeting als “lief”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos