“Ooit een Hollywood hartenbreker, nu een dakloze man!” Het laatste uitstapje van Val Kilmer zorgde voor controverse

Mensen verwarren Kilmer met een bedelaar als hij zeldzaam in het openbaar verschijnt! 😬😱 Miljoenen harten behoorden hem toen toe, maar nu is er moed voor nodig om naar hem te kijken! 🙄😤 Dit is wat slechte gewoontes hebben gedaan met “de leidende Hollywood-hartroos”! 🧐😳 Bekijk zijn laatste foto’s in dit artikel! 👇

Niemand zal ontkennen dat hij een van de meest begeerlijke en opvallende Hollywoodsterren was wiens iconische rol, charisma en aantrekkelijkheid hem naar het sterrendom katapulteerde. Ooit werd hij de grootste hartenbreker genoemd, maar dat kan nu niet meer van hem gezegd worden.

Echter, leeftijd, slechte gezondheid en meerdere cosmetische ingrepen hebben hem onherkenbaar veranderd. De manier waarop zijn gezicht is veranderd, laat lang niet iedereen tevreden achter en veroorzaakt veel publieke schandalen. Hoewel hij niet in detail is getreden over zijn reis, hebben de trouwe fans hem duidelijk zien veranderen door de jaren heen.

Weinigen weten dat hij vocht tegen keelkanker en uitgebreide en ingewikkelde behandelingen moest ondergaan. Kilmer onderging serieuze operaties en verloor zelfs zijn stem. Dit alles bleef niet onopgemerkt en nu is het moeilijk om de 64-jarige ster te herkennen.

Zijn laatste verschijning maakte veel los op sociale media en iedereen bleef maar beweren dat hij zichzelf helemaal kwijt is. Hij kiest voor meer relaxte looks en ziet er meestal onverzorgd uit.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos