“Met een grote harige buik, half kaal!” Zo heeft leeftijd Leonardo DiCaprio veranderd

In de jaren 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣s was hij de meest begeerlijke man in Hollywood op wie iedereen verliefd was! ❤️‍🔥🤤 Zijn rollen in “Ttanic” en “Once Upon a Time in Hollywood” katapulteerden hem naar wereldfaam! 🤩🎬 Maar de jaren zijn voorbij gegaan en nu zien we een half kale man met een hangbuik! 😬😱 Houd je adem in voordat je zijn recente foto’s in dit artikel ziet! 👇

De wereld kent L. DiCaprio niet alleen als een van de meest prominente en torenhoge acteurs met een hoofdrol in “Titanic”, “The Great Gatsby”, “Once Upon a Time in Hollywood” en andere geweldige films, maar ook als een van de aantrekkelijkste mannen uit die tijd.

Destijds waren miljoenen meisjes stapelverliefd op Leo en zagen hem als een “ideale man” die zijn gelijke niet kende in de industrie. Het lijkt er echter op dat de leeftijd zijn tol al heeft geëist en hij heeft ook zijn strikte regime opgegeven waardoor hij zijn elasticiteit verloor en er onherkenbaar uitzag.

Deze dagen is de eens zo sexy acteur gespot tijdens zijn vakantie en hoe hij eruit zag maakte furore onder zijn bewonderaars. Hij had een hangbuik, extra gewicht en was zijn elasticiteit helemaal kwijt.

Degenen die vroeger van hem droomden zijn nu teleurgesteld over hoe de jaren een van de Hollywood macho’s hebben veranderd. Sommigen moesten zelfs dubbelchecken of hij het echt was of niet.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos