“Gestopt met het herkennen van zijn familie!” Dit is wat afasie heeft gedaan met acteur Bruce Willis

Breaking! 💥Het is tijd om “vaarwel” tegen hem te zeggen omdat dementie voortschrijdt en hij nog maar weinig tijd heeft! 😭💔 De acteur verliest zijn geheugen en kan zijn familieleden niet meer herkennen! 😳😫 We zijn bang dat zijn familie droevig nieuws met ons te delen heeft! 🤧Zie het artikel voor meer! 👇

Het is voor niemand een geheim dat deze legendarische acteur geen andere keuze had dan zijn carrière te beëindigen te midden van de diagnose. Hij heeft dementie die snel voortschrijdt en we kunnen allemaal niets anders doen dan wachten op een wonder. De terminale ziekte heeft al zijn tol geëist en veel symptomen zijn al moeilijk te vermijden.

Onlangs hebben paparazzi de opvallend veranderde acteur gefilmd in de straten van Los Angeles. Om te zeggen dat hij er niet meer uitzag als zichzelf is niets te zeggen. Zijn haar en baard zijn helemaal grijs geworden en hij is aanzienlijk afgevallen in de strijd met de kwaal.

Dit heeft gevolgen voor zijn cognitieve vermogens en het is bekend dat zijn familie wanhopig voor hem bidt. Alle leden proberen zoveel mogelijk tijd met hem door te brengen. Zelfs zijn ex-vrouw D. Moore liet geen kans onbenut om hem op Vaderdag te feliciteren met de goede vader die hij altijd voor hun dochters is geweest.

“Het einde van de legende!”, “Mijn hart breekt elke keer als ik hem zo zwak en wanhopig zie”, “Gebeden sturen!”, “God, red deze man alsjeblieft”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos