“Enorme wallen, grijs haar en rimpels!” Dit is hoe de jaren het Amerikaanse model Paulina Porizkova hebben veranderd

Ze was nog maar 1️⃣5️⃣ toen ze haar modellencarrière begon en te zien was in Chanel, Christian Dior en Harper’s Bazaar! 😍👏 De hele wereld was verblind door haar engelachtige schoonheid, maar de tijd is voorbijgegaan en ze is al 5️⃣9️⃣! 🧐😲De fans herkenden haar nauwelijks met grijs haar en gerimpeld gezicht! 🤨😱 Bekijk haar nieuwe foto’s in dit artikel! 👇

De etherische charme, engelachtige schoonheid en vrouwelijkheid van dit model en schrijfster deed in de jaren 1980-1990 iedereen omkijken. Ze waagde zich al op 15-jarige leeftijd in de modellenwereld en werd beschouwd als een van de top- en meest succesvolle sterren in de modewereld wiens grote ongelooflijke hoogten nauwelijks overschat konden worden.

Miljoenen waren jaloers op haar onaardse charme en het was moeilijk om haar te weerstaan en niet verliefd te worden op deze diva. Men geloofde dat Paulina ongelooflijk mooie gelaatstrekken had die haar apart maakten en haar een droom voor alle mannen. Jaren zijn voorbijgegaan en we zijn bang te moeten zeggen dat de iconische vrouw al 59 is geworden.

Ze is vastbesloten om de natuurlijke veroudering te omarmen zonder een beroep te doen op cosmetische chirurgen en cosmetologen. Porizkova is aanzienlijk afgevallen, heeft leeftijdsgerelateerde rimpels gekregen en heeft haar haar helemaal grijs laten groeien. Zelfs met zoveel “ongewenste” veranderingen weet ze ieders hart te stelen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos