“Wat een ongelooflijke verandering! McCarthy’s gewichtsverlies van 40 pond verbaast Netizens

De radicale verandering van McCarthy, die 40 kilo afviel, oogstte bewondering bij alle fans 🧐 Ze herkenden de actrice nauwelijks na haar aanzienlijke gewichtsverlies 😱😳 Bekijk de foto’s in het artikel hieronder👇

Er is bijna niemand die deze begaafde, succesvolle en charismatische actrice niet kent. Ze behoort tot de winstgevende actrices van Forbes en heeft zelfs een Oscar gekregen. Haar gewicht is lange tijd een van haar karakteristieke eigenschappen geweest.

McCarthy is altijd zelfverzekerd geweest en heeft haar zelfvertrouwen nooit laten aantasten door haar gewicht. Ze voelde zich mooi, maar gezondheidsproblemen motiveerden haar om af te vallen. Onder begeleiding van een voedingsdeskundige nam ze een gezond dieet aan.

Haar nieuwe dieet concentreerde zich op proteïnen, fruit en groenten, waarbij ze fastfood en suikerhoudende producten volledig schrapte.

Voor lichaamsbeweging begon ze met kickboksen. Dankzij haar vastberadenheid en sterke wil viel ze 40 kilo af en ziet ze er nu heel anders uit.

Naast het gewichtsverlies vinden de meeste fans dat ze nog charmanter en vrouwelijker is geworden. Ze straalt nu meer energie en enthousiasme uit.

Voor degenen die nieuwsgierig zijn, ze weegt momenteel ongeveer 70 pond.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos