“Toekomstige supermodellen!” Jessica Parker toonde haar dochters en blies het netwerk op

In 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ verwelkomde ze haar tweeling via draagmoederschap! 🤗😍 Tabitha en Loretta namen de beste genen van hun moeder over en vierden nu al hun 1️⃣5️⃣th verjaardag! 😯💘 De actrice liet zien wat voor schoonheden ze zijn geworden en dat kun jij ook zien in dit artikel! 👇

Velen zullen zich deze iconische en uitmuntende actrice herinneren van “S”x and the City”, een populaire Amerikaanse comedyserie die van 1998 tot 2004 op onze schermen te zien was. Sinds 1997 is ze gelukkig getrouwd met M. Broderick, met wie ze drie kinderen deelt.

23 juni was een speciale en opmerkelijke gelegenheid voor de legendarische filmster. Ze vierde de 15e verjaardag van haar tweelingdochters en deelde een hartverwarmende post over hen op sociale media. Omdat ze de privacy van haar familie grotendeels beschermt, kwam dit als een grote verrassing voor haar volgers.

“Twee vijftienjarige godinnen. We voelen ons zo gelukkig en houden zielsveel van jullie. Gefeliciteerd met onze geliefde Loretta en Tabitha. Het vieren van jullie aanwezigheid in ons leven brengt ons immense vreugde”.

De 22-jarige James deelt ook vaak zeldzame momenten met zijn geliefde zussen en geeft zo een zeldzaam kijkje in hun leven.

Dat de kinderen samen met hen verschijnen op openbare evenementen is een vrij zeldzaam fenomeen. Hun laatste optreden samen was in maart 2022 bij de première van Parker en “Plaza Suite”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos