“Als een monster uit een horrorfilm!” De trouwfoto’s van Clint Eastwoods dochter duiken op in het netwerk

Wees klaar om je rot te schrikken als je Eastwood op de trouwfoto’s van zijn dochter ziet! 😳😵‍💫 De fans waren er NIET klaar voor om hun favoriete acteur er zo uit te zien zien! 😟🤐 Het haar van de eens zo sexy man werd grijs en hij kon amper staan! 😬😱 Zie hoe hij eruit zag op de bruiloft van zijn dochter in dit artikel! 👇

Ter herinnering: hij heeft 8 kinderen van 6 verschillende vrouwen en zijn verhitte liefdesleven heeft altijd voor opschudding gezorgd. Op de Californische ranch van de legendarische acteur vond het huwelijk van zijn dochter Morgan plaats. Dit was zo’n opmerkelijke gelegenheid die de man gewoon niet kon missen.

De charmante zwangere bruid knoopte de knoop door met Tanner Koopmans, een energieverkoper. De ceremonie veroverde de harten van alle aanwezigen. Het is het vermelden waard dat Morgan de jongste van zijn 8 kinderen is. Haar keuze viel op een melkachtige jurk met een delicate kanten sluier.

Ze showde haar schattige babybump die de prominente acteur af en toe zachtjes aaide. De 94-jarige man kon zijn emoties nauwelijks bedwingen en was overweldigd door vreugde. Toch ontsnapte zijn opvallend verouderde uiterlijk aan niemands aandacht.

“Wat is er mis met zijn gezicht?”, “Ooit een hartenbreker, nu een frêle opa!”, “Knipper twee keer als je hulp nodig hebt”, “Ben ik de enige die hem niet meteen herkende?”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos