“Lady Di: leven door stockfoto’s! Een blik op de momenten met wijlen prinses Diana

Jullie zullen allemaal verliefd worden op Lady Di als je deze zeldzame foto’s van haar ziet! 🫠💘 Mensen noemden haar de “Queen of People’s Hearts” en daar was een reden voor! 😏🤌 Ontdek meer over de prinses aan de hand van enkele kostbare momenten uit haar leven in dit artikel! 👇

Velen kennen haar als de overleden prinses, een lid van de koninklijke familie, maar toch hebben alleen wij een grote kans gehad om een blik te werpen in haar leven dat bol stond van warmte, turbulentie en keerpunten. Nu krijgen we de kans om enkele kostbare momenten met haar mee te maken en opnieuw verliefd te worden.

In 1994 gingen zij en haar man met hun zonen op skireis naar Oostenrijk. Ze was echt een familievrouw die veel tijd doorbracht met haar geliefde man en hun erfgenamen.

Veel aandacht wordt getrokken door haar verlovingsring met een 12-karaats saffier in witgoud. Later werd hij aan K. Middleton gegeven en hij wordt nog steeds met veel plezier door haar gedragen.

De prinses was zo nerveus en overweldigd dat ze haar man bij het altaar per ongeluk bij de verkeerde naam noemde. Haar trouwjurk was trouwens echt een meesterwerk.

Ze gaf ooit toe dat haar tiara zo zwaar was dat het zware hoofdpijn veroorzaakte die lang aanhield en haar ongemakkelijk deed voelen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos