Iconische Cher van 77 en haar 38-jarige partner Alexander Edwards schitteren in gecoördineerde outfits bij Balmain

Cher en haar 38-jarige vriend Alexander Edwards schitterden in bijpassende outfits tijdens de Balmain Fashion show! 🔥❤️‍🔥Fans kan geen genoeg krijgen van hun stijlvolle look en chemie 🤭🫣 Bekijk hun gecoördineerde stijl in het artikel hieronder! 👇👇

Cher en haar vriend Alexander Edwards lieten de hoofden omdraaien tijdens de Balmain Fashion Show, allebei in dezelfde smart casual outfits.

Ondanks hun grote leeftijdsverschil zien het 77-jarige popicoon en haar 38-jarige partner er samen ongelooflijk gelukkig uit.

Cher is altijd open geweest over haar relatie met Alexander en voelt zich op haar gemak ondanks de publieke kritiek. Op het evenement schitterde Cher in een zwart satijnen korset, een chique jasje en een wijde blauwe jeans, terwijl Alexander haar stijl evenaarde met een gecoördineerde outfit.

Fans waren opgetogen over hun synchrone modekeuzes en toonden hun steun voor het koppel, met applaus voor hun stijlvolle verschijning en de harmonie die ze tonen ondanks het leeftijdsverschil.

Cher en Alexander ontmoetten elkaar voor het eerst in 2022 tijdens de Fashion Week in Parijs en zijn sindsdien onafscheidelijk. Vorig jaar hebben ze korte geruchten over een breuk van zich afgeschud.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos