“Dit doet mijn hart meer pijn dan woorden kunnen beschrijven!” Hilton stuurt een bericht naar de haters die het op haar zoontje gemunt hebben

Het is hartverscheurend om hem weer te zien huilen en hij kan er niet meer tegen! 💔😭”Wat een monster!”, “Gemaakt in een lab?” en dat soort opmerkingen van de actrice! 💬 Niet in staat om te luisteren, vertelt ze uiteindelijk de waarheid waar niemand op voorbereid was! 😳🤫 Om alles te weten te komen – lees het artikel! 👇

Het is geen geheim meer dat de actrice en haar man het doelwit zijn geweest van constante kritiek en negatieve opmerkingen over het uiterlijk van hun dierbare baby. Phoenix, die via draagmoederschap werd geadopteerd, heeft namelijk een opvallend groter hoofd, wat vragen oproept.

Na talloze pogingen om de insinuerende opmerkingen te negeren en de haters te negeren, was ze niet in staat om te luisteren en reageerde ze niet op de negativiteit.

“Terwijl we ons leven in de schijnwerpers leven, zijn opmerkingen onvermijdelijk, maar mijn kind als doelwit kiezen is onaanvaardbaar”.

Ze voegde eraan toe dat ze hard had gewerkt om een omgeving te creëren die gebaseerd was op liefde, respect en acceptatie, en dat ze hetzelfde van anderen had geaccepteerd, maar dat niet aan haar verwachtingen was voldaan. De actrice vindt het ontmoedigend dat sommige mensen het op zo’n onschuld gemunt hebben.

In een reactie op de vonnissen vond ze het nodig om te zeggen dat ze in orde is en in perfecte gezondheid verkeert. Degenen die de draak met haar staken, in de veronderstelling dat de baby in een laboratorium was gemaakt, lijken spijt te hebben dat ze zulke nare dingen hebben gezegd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos