Ze laat de achternaam “Cruise” vallen! Dit is hoe de dochter van Cruise en Holmes er nu uitziet en leeft

Terwijl Cruise geen biologische kinderen had met Kidman, verwelkomde hij een dochter van zijn andere liefde, Katie Holmes! 🤗🥰 Suri is al volwassen en vierde haar 1️⃣8️⃣th verjaardag! 🫠💘 Helaas stopte de acteur kort na de scheiding met communiceren met zijn dochter! 💔🫤 Zie wat een schoonheid ze is geworden in dit artikel!

De recente verrassende aankondiging die hun dochter heeft gedaan, heeft letterlijk ieders mond doen openvallen. Omdat Suri geen contact heeft met haar vader, vond ze het goed om haar achternaam te veranderen toen ze 18 werd. In plaats van “Cruise” heeft ze de tweede naam van haar moeder aangenomen, namelijk Noelle.

Ze heeft het volste recht om dat te doen en kiest ervoor om geen tijd te verliezen. Mensen vroegen zich af waarom en hoe de man kon stoppen met communiceren met zijn enige biologische erfgename. Ter herinnering, de “Top Gun” ster deelt twee geadopteerde kinderen met N. Kidman.

Suri’s beslissing weerspiegelt haar veerkracht en toewijding. De “zieke” obsessie van zijn vader met Scientology heeft het meisje ook beïnvloed, wat naar verluidt de reden werd voor zijn twee scheidingen. Ze vermijdt enkele details over haar relatie met haar A-list ouders en navigeert haar eigen weg.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от TMZ (@tmz_tv)

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos