“Ze heeft de genetische jackpot gewonnen!” Priyanka Chopra deelt een lieve post met haar baby en laat ieders hart smelten

Het was op januari 1️⃣5️⃣, 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ dat ze voor het eerst moeder werd en een dochter Malti verwelkomde met Nick Jonas! 😮😍Het meisje, dat al 2️⃣ is, werd gespot terwijl ze genoot van een zonnige dag op het strand! 🏝️☀️ Iedereen noemt haar een “toekomstig supermodel” na het zien van de foto’s in dit artikel! 👇

Onlangs verblijdde P. Chopra het netwerk met een lieve post op Instagram van een willekeurige stranddag. De iconische actrice deelde lieve momenten met haar kleine erfgename en oogstte meer dan 1 miljoen likes. Het was op 9 juni dat de netizens de kans kregen om getuige te zijn van zulke hartverwarmende momenten.

Dit is hoe ze de post van een bijschrift voorzag,

“Zondagen als deze dankbaar”.

In de video stond Priyanka op het zand terwijl ze met het kleine meisje in het water speelde. Het leek een perfecte dag voor moeder en dochter. De ster leek het op prijs te stellen om quality time door te brengen met haar geliefde.

Ter herinnering: op 15 januari 2022 verwelkomde ze haar erfgename met zanger Nick Jonas.  Haar komst werd gevolgd door een aantal complicaties en ze bracht 100 dagen door op de neonatale intensive care voordat ze naar huis kwam.

“Zo moeder, zo dochter”, “Ze geven dezelfde vibe”, “Een toekomstige ster groeit op!”, “Modellen worden geboren, niet gemaakt!”, “Genetisch gezegend!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos