“Lelijke’ Auggie is volwassen geworden! Dit is wat er gebeurde met de jonge acteur Jacob Tremblay

Ja, dit is Auggie uit de film 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ “Wonder” die de harten van alle kijkers brak! 💔 Het volgde het leven van een kleine jongen met een zeldzame aandoening en een uniek uiterlijk! 😓 Het personage werd gespeeld door Jacob Tremblay die al volwassen is! 🧐😍 Wees klaar om verrast te worden als je zijn nieuwe foto’s in dit artikel ziet! 👇

Deze getalenteerde acteur is nog jong en wist het grote publiek te boeien met zijn legendarische vertolking van Auggie Pullman in de hitfilm die in 2017 op onze schermen te zien was. Het bracht de carrière van de acteur naar een nieuw niveau en zijn uitstekende acteervaardigheden kregen de hoogste cijfers.

Wat betreft de werkelijkheid achter de schermen, Tremblay moest uren doorbrengen op de make-up stoel om zichzelf te kunnen “transformeren” in het personage. Hij speelde onder andere opmerkelijke rollen in “Good Boys” en “Doctor Sleep”. Jacob heeft aan ongeveer 50 projecten gewerkt en is niet van plan om te stoppen.

De jongen is een echte hartenbreker geworden en velen zijn er zelfs van overtuigd dat hij ook in het modellenwerk grote hoogten en successen had kunnen bereiken. Al op zijn 16e heeft hij zulke unieke eigenschappen dat niemand hem onverschillig laat.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos