“Laat dit niet aan zijn vrouw zien!” Schandalige foto’s van Jean-Claude Van Damme duiken op in het netwerk

Brekend! 💥 Hij wordt gespot met zijn minnares terwijl hij nog steeds wettelijk getrouwd is! 🤫🧐  Paparazzi filmden de vechtsporter met zijn Oekraïense minnares en maakten furore onder de fans van zijn vrouw! 😤 Een meisje genaamd Alena stal het hart van de acteur wiens foto’s je kunt zien in dit artikel! 👇

Er is bijna niemand die zijn identiteit in twijfel trekt. Het artikel van vandaag gaat over de wereldberoemde professionele vechtsporter die ook bekend is om zijn rollen in “Cybord”, “Kickboxer”, “Lionheart”, enz.

Zijn verhitte liefdesleven verdient ook onze aandacht. Hoewel hij nog steeds getrouwd is met professioneel bodybuilder G. Portugues, lijkt hij een dubbelleven te leiden en wordt hij regelmatig gespot met zijn jonge Oekraïense minnares.

Het meisje dat eerder het geluk had om het hart van de Belgische legende te stelen, kon zich zelfs nooit voorstellen dat ze met privéjets zou vliegen en in de beste hotels in Frankrijk zou verblijven. Zoals haar vrienden en familieleden toegeven, wordt ze financieel gesteund door de getrouwde acteur.

“Geen wonder dat hij gek op haar is!”, “Hoe zit het met zijn vrouw? Weet zij van de ontrouw van haar man?”, “Arme Gladys! Ze verdiende een betere echtgenoot”, “Zo ziet een gelukkige vrouw eruit!”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alena Kaverina (@alenak705)

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos