“Op wie lijkt de dochter van Pretty Woman?”: zo ziet de volwassen dochter van Julia Roberts eruit

Het lijkt erop dat we een nieuwe “Pretty Woman” ontmoeten!😱Julia Roberts’ dochter, Hazel, liet de fans van haar moeder versteld staan met haar innemende glimlach😍🫣 Op welke ouder denk je dat ze het meest lijkt?🧐

Julia Roberts veroverde miljoenen harten met haar vrouwelijkheid en schoonheid․ Haar dochter Hazel Moder maakte haar eerste verschijning op het filmfestival van Cannes in 2021․ Iedereen was verrukt om de dochter van de actrice te zien en ze werd het middelpunt van de belangstelling van de media en fans. Het meisje zag er prachtig uit, zelfs met een gewone outfit en zonder make-up.

Ze droeg een eenvoudige outfit: een losse, zandkleurige lange jurk met zwarte lakleren sandalen. Blijkbaar geeft Hazel de voorkeur aan natuurlijke schoonheid․ Ze draagt niet graag foundation, lippenstift of ongewone kapsels.

Hazel lijkt op haar vader, Daniel Moder․ Ze heeft blond haar, blauwe ogen en sierlijke wenkbrauwen.

Maar het meisje lijkt ook op haar moeder․ De enige overeenkomsten met haar moeder zijn haar scherpe neus en lieve glimlach.

Hazels natuurlijke schoonheid is echt mooi․ Vind je ook?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos