“Haar plastisch chirurg zou in de gevangenis moeten zitten!” Laten we eens kijken naar de ramp met Melanie Griffith’s plastische chirurgie

Banderas, waag het niet om naar deze foto’s te kijken! Melanie Griffith werd gespot na een reeks schoonheidsprocedures en maakte furore onder de fans! 🧐🤯 Dit is niet voor mensen met een zwak hart! 🫣🚫 Zie het grote verschil tussen social media en de werkelijkheid in dit artikel! 👇

Een van de meest opvallende en gevierde Amerikaanse filmsterren is Melanie Griffith die beroemd werd met haar rol in “Walking Girl” uit 1988. Voor wie het niet weet, ze is ook de moeder van de populaire Dakota Johnson en de ex-vrouw van Antonio Banderas.

Het is geen geheim dat Griffith een reeks cosmetische ingrepen heeft ondergaan voor de eeuwige jeugd, wat uiteindelijk tot een ware ramp heeft geleid.

Nieuwsgierige paparazzi hebben de actrice tegenwoordig in het openbaar gefilmd en hoe ze eruit zag, zorgde voor een enorme ophef onder de fans. Sommigen vonden het zelfs moeilijk om de filmster te herkennen en verwarden haar met een typisch chirurgisch slachtoffer. Veel van haar bewonderaars waren erg teleurgesteld en weigerden hun eigen ogen te geloven.

“Wat is er mis met haar gezicht?”, “Ik heb nieuwe ogen nodig die dit nog niet hadden gezien”, “De wereld staat op zijn kop”, “Wat heeft ze zichzelf aangedaan?”, “Laten we eindelijk het ouder worden accepteren!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos