“Onthulling van het icoon uit de jaren 1960!” Laten we eens kijken naar Nancy Sinatra’s ongelooflijke reis van schaduw naar sterrendom

De hele wereld luisterde naar haar liedjes op 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s en ze opende zelfs haar eigen boetiek! Velen herinneren zich haar van hits als “These Boots Are Made for Walkin'” en “Sugar Town”! 🎶🎤 Decennia zijn voorbij gegaan en de iconische zangeres viert nu al haar 8️⃣4️⃣th verjaardag! 😮⌛ Houd je adem in voordat je haar nieuwe foto’s in dit artikel ziet! 👇

Er is bijna niemand die haar identiteit in twijfel trekt. Dit is Nancy Sinatra die een ongelofelijke reis heeft afgelegd van een leven in de schaduw naar het sterrendom. Ze heeft een carrière opgebouwd in de muziek en op andere gebieden die haar hebben gevormd tot een van de meest invloedrijke en torenhoge sterren van die tijd.

Sinatra werd geboren in het gezin van haar beroemde vader en groeide op in New Jersey. Ze had een goede jeugd, maar haar verdere leven was vol uitdagingen. Op jonge leeftijd begon ze zich te interesseren voor muziek, maar de eerste pogingen waren geen succes waardoor het bedrijf van haar vader, Reprise Records, haar dreigde te laten vallen.

Dit leidde ertoe dat ze veel stemtraining kreeg en dat werd een keerpunt. Haar nummer “These Boots Are Made for Walking” werd uitgebracht in 1966 en bereikte de top van zowel de US Billboard Hot 100 als de UK Singles Chart. Onder haar andere hits waren “Sugar Town” en “How Does That Grab You, Darlin’?”.

Wat haar persoonlijke leven betreft, trouwde ze begin jaren 1960 met tienerster T. Sands, maar hun huwelijk was geen lang leven beschoren. Later trouwde ze met H. Lambert met wie ze twee erfgenamen kreeg. De ster opende Nancy’s Boutique in 2020 waar ze gesigneerde artikelen en muziek verkocht.

Om te zeggen dat ze een machtig figuur is geweest in de entertainmentwereld is niets te zeggen. Haar naam staat ook op de Hollywood Walk of Fame en ze zal altijd herinnerd worden als een waar icoon van onze generatie. Ze is nu 84, maar ziet er jonger en mooier uit dan de meeste fans hadden verwacht.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos