“Wie zou me erover vertellen?” Hailey onthult een pijnlijk zwangerschapssymptoom in haar laatste bump update

Op 9️⃣ mei bevestigden ze de geruchten en deelden ze het zwangerschapsnieuws! 🤗🎉 De aankondiging blies letterlijk het internet op en maakte furore onder Gomez’ fans! 💥😲 Maar “het leven is niet rozengeur en maneschijn”, zelfs voor beroemdheden! 😏👌 Voor meer informatie – zie het artikel! 👇

Even ter herinnering: in 2018 knoopte het stel de knoop door en stichtte een prachtig gezin. Er zijn al 5 jaar voorbij en ze zijn hier om groot nieuws te delen met hun volgers. De populaire zanger en het model zijn opgewonden om het ouderschap te omarmen.

Om te zeggen dat het voor opschudding zorgde onder netwerkgebruikers is niets te zeggen. Iedereen was overdonderd en aangenaam verrast en feliciteerde hen met het compleet nieuwe hoofdstuk in hun leven. Er moet worden vermeld dat Hailey nu al 7 maanden zwanger is.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Justin Bieber (@justinbieber)

Onlangs was het model openhartig en gaf ze enkele verrassende details over haar zwangerschap. Ze klaagde over pijn in haar onderrug en voegde eraan toe dat niemand haar daarvoor had gewaarschuwd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos