“Verzonken ogen, neushaar en een uitgezakte huid!” Alain Delon’s dochter liet haar 89-jarige vader zien en blies het netwerk op

Op 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s noemden vrouwen hem de knapste acteur en mannen waren jaloers op hem! 😏💯 Er zijn jaren voorbij gegaan en de ooit meest begeerlijke acteur is al 8️⃣9️⃣ geworden, kun je dat geloven? 😧🤯 De fans waren ontzet toen ze zagen hoe hun idool onherkenbaar oud werd! 😨 Zie het artikel voor zijn meest recente foto’s! 👇

Anoushka Delon, de erfgename van een van de meest begeerde acteurs aller tijden, heeft haar merkbaar verouderde vader laten zien en blies het netwerk op. Hoe verrassend het ook lijkt, het filmicoon is al 89 geworden en lijkt niet meer op de macho die hij vroeger was.

De filmster die de harten van miljoenen veroverde, was een van de titanen van de Gouden Eeuw van de Franse cinema wiens belangrijke bijdrage nauwelijks overschat kan worden. Zijn innemende blauwe ogen, knapheid en charisma waren onovertroffen.

De leeftijd had echter andere plannen. Delon heeft een beroerte gehad waarna zijn gezondheidstoestand veel te wensen overlaat. Zijn drie kinderen maken zich grote zorgen en weigeren hun vader ook maar een seconde alleen te laten. Zijn erfgename Anoushka heeft een update gegeven over haar vader en liet de fans sprakeloos achter.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Hij verscheen met veel diepe rimpels, ingevallen ogen en volledig grijs haar. Om te zeggen dat het een teleurstelling was voor de fans om hem er zo miserabel uit te zien, is niets te zeggen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos