“Van een dikkerdje in een lekker ding!” John Travolta toonde zijn dochter en blies het netwerk op

Ooit was ze een van de lelijkste celebritykinderen, maar probeer niet verliefd te worden als je haar nu ziet! 🤭💘Het was in 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ dat Travolta en Preston hun dochter verwelkomden! 😮😍 Ze is groot geworden en heeft de etherische charme van haar overleden moeder geërfd! Bekijk haar recente foto’s in dit artikel!

De film “Saturday Night Fever” markeerde J. Travolta’s carrière, maar het was zijn rol in “Grease” die hem roem en erkenning bracht. Hij werd geboren in New Jersey, New York, in 1954 en begon al op jonge leeftijd met acteren. Dit leidde ertoe dat hij zich alleen op dit vak concentreerde, wat hem later een wereldster maakte.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Hij speelde onder andere opmerkelijke rollen in “Two of a Kind”, “Get Shorty” en “Pulp Fiction”. Wat zijn privéleven betreft, trouwde hij met K. Preston, die helaas in 2020 overleed na een lange strijd tegen kanker. De echtelieden deelden drie kinderen en Ella Bleu is de middelste.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Weinigen weten dat ze hun oudste zoon verloren na een ongeluk veroorzaakt door autistische aanvallen die een diepe stempel op hen allen hebben gedrukt. Sindsdien hebben Travolta en Bleu een speciale band en zijn ze elkaars grootste supporters.

Eerder maakte het uiterlijk van het meisje regelmatig furore. Ze had namelijk extra kilo’s en leek in niets op haar charmante moeder. Sommigen vroegen zich zelfs af of ze geadopteerd was of niet. Maar vooral Kelly’s tragische overlijden heeft veel veranderd en Ella heeft door het verdriet en de stress een lichaamstransformatie ondergaan.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos