“Met een snor, in wijde kleren!” De transformatie van Jennifer Lopez’ dochter doet ieders wenkbrauwen fronsen

Ze vraagt om haar dochter “ze” te noemen, niet “zij” en bevestigt de geruchten! 😳🤫 Lopez kan niet eens haar ogen optrekken uit schaamte naast haar! 🫣😓 Eens een engelachtig mooi meisje is veranderd in een tomboy! 😬🤯 Emme heeft besloten haar naam en geslacht te veranderen! 🤐 Voor meer details – zie het artikel! 👇

Er gaan geruchten dat de dochter van Jennifer Lopez, die de ster in 2008 verwelkomde met een tweelingjongen, plannen heeft om een andere weg in het leven in te slaan. Ze verwelkomde de tweeling met haar toenmalige man M. Anthony. Onlangs heeft Emme een opvallende make-over ondergaan en haar imago radicaal veranderd.

De ster vraagt het publiek om haar erfgename “zij” te noemen, in plaats van “zij” en doet bij iedereen de wenkbrauwen fronsen. Het meisje geeft de voorkeur aan baggy kleding en lijkt meer op een jongen. Het was vrij duidelijk dat Lopez van streek was en zich leek te schamen naast haar niet-standaard dochter.

Terwijl de vrouwelijkheid, de etherische charme en het charisma van haar moeder niemand onverschillig lieten, liet het uiterlijk van het meisje veel te wensen over. Het meisje verscheen zelfs met een lichte snor en rommelig krullend haar.

“De wereld is op zijn kop gezet”, “Ze lijkt in de voetsporen van Jolie’s dochter te treden. Ik denk dat ze allebei een psycholoog nodig hebben!”, “Wacht nog even! Ze gaat een echte schoonheid worden”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos