“Ik huil in de sportschool!” Dit is hoe Lady Gaga reageert op de kritiek voor haar lichaamstransformatie

De fans waren geschokt toen ze Lady Gaga zagen met een dikke buik en een onderkin! 😬😱 Paparazzi zagen de opvallend bolle zangeres en maakten furore! 🤯🤬 De ster verbreekt eindelijk het stilzwijgen en wordt openhartig! 🤫🧐 Bekijk hoe ze reageerde op de zwangerschapsgeruchten in dit artikel!👇

Lady Gaga’s drastische transformatie heeft publieke schandalen veroorzaakt en controverse opgeroepen. De manier waarop ze is veranderd leidde tot zwangerschapsgeruchten en sindsdien staat ze vaker in de schijnwerpers. Zodra de fans haar zagen met een hangbuik, bolle wangen en een onderkin, kende hun verbazing geen grenzen meer.

De laatste tijd heeft ze eindelijk de stilte verbroken en gereageerd op de harde kritiek. De populaire zangeres gaf toe dat ze huilde in de sportschool in plaats van te trainen. Paparazzi hebben haar op de trouwdag van haar vriendin betrapt in een knielange zwarte jurk. Ze vulde haar beeld aan met parelsieraden en bond haar haar in een knot.

Gaga ontkent de zwangerschapsgeruchten ten stelligste en maakt duidelijk dat ze gewoon een relaxte levensstijl heeft aangenomen na jaren van hard werken.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos